JOM!

Muat turun dan hebahkan kepada semua

 

POSTER 1BNTA 2017

Anda boleh memuat turun poster 1bnta untuk dihebahkan kepada seisi sekolah! Guru boleh mencetak dan memaparkan poster 1bnta 2017 di papan kenyataan sekolah. Guru-guru juga boleh memuat turun poster tersebut untuk dipaparkan pada laman Dashboard Sekolah dalam VLE Frog supaya mudah dilihat oleh warga sekolah.

 

 
 
 

SEPANDUK WEB (BANNER)

Muat turun sepanduk web ini untuk hebahkan berita berita mengenai 1BestariNet Teacher Awards! Lampirkan sepanduk web ini dalam Laman Sesawang, Emel dan School Dashboard FrogVLE anda.

Sertakan pautan www.1bnteacheraward pada sepanduk web tersebut untuk memudahkan perkongsian.

 

SLAID INFO PANTAS

Untuk mendapatkan maklumat selanjutnya mengenai 1BNTA 2017, guru-guru boleh memuat turun Slaid Info Pantas dan kongsikannya bersama warga sekolah. Di dalam slaid ini, guru-guru juga boleh mendapatkan penjelasan mengenai, Pendidiakan Abad ke-21, mekanisma pertandingan dan peraduan yang diadakan.

 

SLAID BAHASA MELAYU

 
ENGLISH SLIDES

ENGLISH SLIDES

 

PESANAN RINGKAS

Sebarkan berita mengenai 1BestariNet Teacher Awards 2017 di applikasi pesanan ringkas anda seperti (Whatsapp, Telegram, Facebook, Instagram, Twitter, SnapChat, dll).Muat turun Imej dan jangan lupa sertakan kapsyen berikut sebelum dikongsi bersama rakan-rakan  anda:


Berikan pengiktirafan kepada guru abad ke-21 anda dengan mencalonkan mereka di http://www.1bnteacherawards.com #terimakasihcikgu #1bnta