Jom-01.png

Muat turun dan hebahkan 1bestarinet teacher awards kepada semua!

 

POSTER 1BNTA 2018

Anda boleh memuat turun poster 1BNTA sebagai bahan hebahan. Guru boleh mencetak dan memaparkan poster 1BNTA 2018 di papan kenyataan sekolah. Poster ini juga boleh dimuat turun untuk dipaparkan di laman Dashboard Sekolah dalam FrogVLE supaya mudah diakses oleh warga sekolah.

 

 
 
 

SEPANDUK WEB (BANNER)

Muat turun sepanduk web ini untuk hebahkan berita mengenai 1BestariNet Teacher Awards! Lampirkan sepanduk web ini dalam Laman Sesawang, Emel dan School Dashboard FrogVLE anda.

Sertakan pautan www.1bnteacherawards.com pada sepanduk web tersebut untuk memudahkan perkongsian.

 

SLAID INFO PANTAS

Untuk mendapatkan maklumat selanjutnya mengenai 1BNTA 2018, guru-guru boleh memuat turun Slaid Info Pantas dan kongsikannya bersama warga sekolah. Dengan slaid ini, guru-guru juga boleh mendapatkan penjelasan mengenai, Pendidikan Abad ke-21, mekanisma pertandingan serta panduan peraduan yang diadakan.

 

SLAID BAHASA MELAYU

 

Dapatkan Slaid info Pantas versi bahasa Inggeris disini.

Download the English version info-deck here.

ENGLISH SLIDES

ENGLISH SLIDES

 

PESANAN RINGKAS

Sebarkan berita mengenai 1BestariNet Teacher Awards 2018 di applikasi pesanan ringkas anda seperti (Whatsapp, Telegram, Facebook, Instagram, Twitter, SnapChat, dll).Muat turun Imej dan jangan lupa sertakan kapsyen berikut sebelum dikongsi bersama rakan-rakan  anda:


Berikan pengiktirafan kepada guru abad ke-21 anda dengan mencalonkan mereka di http://www.1bnteacherawards.com #terimakasihcikgu #1bnta

 
1BNTA Social Media_FB Post 1BNTA 2018.png